Næsset Mekaniske Verksted AS – Stålkonstruksjoner » Fyri Hemsedal (nye Hemsedal Hotell)
Næsset Mek. Verksted AS er et mellomstort stålkonstruksjonsverksted beliggende på Jevnaker helt sør i Oppland. Vi prosjekterer, produserer og monterer bærekonstruksjoner i stål for bygg og anlegg, samt produserer DEMAG traverskraner. Bedriften har en produksjonskapasitet på ca 2000 tonn i året.

Fyri Hemsedal (nye Hemsedal Hotell)

Vår leveranse ved Fyri Hemsedal nærmer seg slutten. En fantastisk innsats av alle våre ansatte ved et stort, krevende og spennende prosjekt! Totalt over 280 tonn med stål, og svært kompliserte konstruksjoner i taket. Vi er stolte av å ha vært med på dette prosjektet! Se gjerne det nyopprettede bildealbumet vårt på Facebook for bilder.

June 6, 2019 at 8:27 am | Nyheter


Kontakt oss

BJØNNPUTTVEIEN 3
BERGERMOEN
3520 JEVNAKER

Tlf.: 61 31 09 11
E-post: post@naessetmek.no